Reparation af lås

Låsereparationer Låsesmed Nørrebro

Nøgnen knækket i låsen?

Reparation af lås

Reparation af låse kan være et billigere alternativ i forhold til at udskifte hele låsen. Låsesmed Nørrebro rådgiver dig om den bedste og billigste løsning, hvis din lås er i stykker. Nogle gange er den eneste muligheden at afmontere den gamle lås og sætte ind en ny, Låsesmed Nørrebro kan muligvis også reparere dele af den, så den funger lige så godt som ny.

Hvis din lås er gået i stykker så, vurderer vores låsesmed på Nørrebro, om det kan betale sig at reparere den. Reparation af låse kan være en god mulighed, fx hvis du har knækket din nøgle i låsen og derfor ikke kan benytte den, eller hvis låsen er blevet slidt med åren. Vi har mange tips til hvordan du kan reparere din låse. 

Låsesmed Nørrebro har lang erfaring med at reparere låse og mange kreative løsninger at hive fat i, vi sætter gang i låsereparationen hurtigst muligt, så du igen kan bruge din dør, postkasse eller anden genstand som normalt. 

Reparation af lås Nørrebro

Reparation af låse og dør

Har du haft indbrud?

Låsesmed Nørrebro  bliver (desværre) tit kaldt ud til at reparation af lås efter et indbrud.

Husk at først ringe til politiet hvis du bliver ramt. 

Det er nemlig ikke muligt for indbrudstyven at bryde ind i en lås uden at ødelægge både stifter stifter og cylinder i låsen hvis der sidder en sikker lås på døren. Men hvis tyven kan klare at åbne din dør med en så kaldet låsepistol eller bankenøgle, bør du udskifte hele din lås, da det betyder at din lås ikke er sikker, det bør nemlig ikke være muligt for tyven at bryde ind ved hjælp af redskaber som låsepistol og bankenøgler.

Hvis du vil at vi skal sikre op dit hjem efter indbrud eller lave en reparation af låse så kan vi sagtens hjælp. Låsesmed Nørrebro kører i hele Storkøbenhavn og udfører det meste indenfor låsesmed. Se alle vores ydelser her. 

FAQ

Låsesmed Nørrebro klarer det hurtigt – hurtigere end hvad du kan regne med. Oftest går de ikke længere end 30 minutter, da vi er vane til at reparere de flestes låse og knækkede nøgler. 

Vi kører ud til dig i København N (Ja faktisk i hele Storkøbenhavn) på akutte ærinder og udfører reparation af lås. Ring til os og få tid nu.

Alt mellem 600 kr til 8000 kr. Ring til og så undersøger vi dit låsebehov og hvilken pris det vil koste.