Montering af lås

Låsesmed Nørrebro ny/ekstra lås

Brug for en ny lås?

Montering af lås

Føler du dig usikker og ønsker en ekstra lås? Eller er din gamle lås alt for gammel og slidt? Låsesmed Nørrebro skifter din gamle låse ud eller monterer ekstra eller ny lås. Vi kører i følgende bydele;

Montering af lås kasselås indendørs døre
Montering af kasselås

Kasselås

Montering af Ruko kasselås

Ønsker du en kasselås på din dør? Inge problemer vi monterer kasselås for både private og erhverv. Vi monterer kasselåse på de fleste døre. En kasselås er nemlig en lås der passer på de fleste døre da dørrens tykkelse intet betydelse har. Kontakt og for tilbud på montering af kasselås. 

Låsemontering af kyndige låsesmede og de bedste produkter

Låsesmed Nørrebro fører de fremmeste mærker på markedet. Vi har altid et godt lager med låse. Vi anbefaler Ruko låse både Ruko Kasselåse og Ruko serie 600 til serie 1200. Inkl. Garant plus. Vil du have et tilbud på låsemontering så kan du med fordel ringe til os.  Du kan læse mere om låse her. 

FAQ

Det er meget forskelligt i forhold til hvilken sikkerheds klasse du har behov for. Ring til os og få et tilbud på montering af kasselås idag. 

Låsesmed Nørrebro klarer det hurtigt – hurtigere end hvad du kan regne med. Oftest går de ikke længere end 30 minutter, da vi er vane til at montere låse. 

Vi kører ud og monterer lås akut, hvis det er behov for det. Ellers kan vi booke en tid der passer dig bedst.  Vi monterer låse i Brønshøj, Gladsaxe, Nordvest hver dag. Men kører også i hele Storkøenhavn.