Omstilling af lås

Låseomlægning leder til tryghed og mere sikkerhed

Pas godt på jer

Omstilling af lås


Er du lidt i tvivl om nogen anden kan have adgang til dit hjem, gennem et sæt nøgler der til? Eller ved du, at der er nøgler hos personer, som du ikke ønsker skal have adgang til dine lokaler? Måske har du for nylig flyttet til ny bolig? Her anbefaler Låsesmed Nørrebro altid en omstilling af lås

Genne, omstilling af låse kan du meget nemt genvinde kontrollen over, hvilke personer du ønsker skal have adgang til din dine arealer. Hvis uheldet skulle være ude, så er det nemlig vigtigt i forhold til dækning af forsikringen, at vedkommende der har begået indbrudet har tiltvunget sig adgang til ejendommen og ikke haft en nøgle.

Omlægning af af låse Nørrebro

En enkelt nøgle

Færre nøgler - ved omstilling af lås

Låsesmed Nørrebro kan også ændre koden på dine låse, så du kan nemt kan nøjes med at have én nøgle til alle dine låse.

Så  slipper du for at have et alt for stort nøglebundt, som du skal have styr på.

Mange af vores kunder er nemlig trætte af at gå rundt enorme nøglebundter i lommen. Ring til Låsesmed Nørrebro og få hjælp med dette problem når det passer dig. 

Ønsker du at få omstillet dine lås?

Overvejer du, om du har behov for at få en eller flere af dine låse omstillet?

Uanset anledning om de forkerte har adgang, eller nøglerne driller  i låsen så kan Låsesmed Nørrebro hjælpe.  Uanset årsagen så kan en omkodning være noget billigere end en fuld udskiftning.

Kontakt Låsesmed Nørrebro, gerne idag så hjælper vi dig. 

Vil du læse mere om omstilling og omlægning af lås så kan du gøre det på denne side. (Omkodning, omstilling og omlægning er desamme)

FAQ

Låsesmed Nørrebro klarer det hurtigt – hurtigere end hvad du kan regne med. Oftest går de ikke længere end 30 minutter, da vi har stor vane til at omstille lås. 

Vi kører ud til dig i København N (Ja faktisk i hele Storkøbenhavn) på akutte ærinder  med døgnservice og udfører omstilling af lås. Ring til os og få tid nu.

Fra 495;- alt efter hvonår og hvor det skal ske, samt hvilken låse det drejer sig om.