Kodelås - tastaturlås

Kodelås montering af kodelåse

Tastaturlåse og kodelåse

Slip nøglerne med en kodelås

En dør med kodelås eller også kald tastaturlås åbnes med en kode i stedet for en nøgle. Så undgår du risikoen for, at nøgler forsvinder og havner i de forkerte hænder. Du behøver heller ikke at engagere dig i nogen ressourcekrævende nøglestyring. Der findes mange typer låse på markedet ー vi hos Låsesmed Nørrebro hjælper dig med at finde og installere kodelåsen til dine specifikke behov. Vi kører i følgende bydele:

Kodelås & tastaturlåse montering -Bestil låsesmed og pris
Kodelås & tastaturlåse montering -Bestil låsesmed og pris

Kodelås og tastaturlåse

Fordele ved kodelås og tastaturlåse

Fordelen ved kodelås og tastaturlåse er, at det er en forholdsvis simpel løsning. Vores teknikere kan lave en hurtig og nem montering af kodelås og så er låsen nem at vedligeholde.

Lås der er nem at montere
En lås med kode er forholdsvis nem at installere og kræver normalt ingen justering af dør eller dørkarm. Låsen monteres nemt på en standarddør ligesom en almindelig lås. Kodelås kan monteres overflademonteret eller forsænket. Der findes også batteridrevne kodelåse til montering på dørblade.

For at en dør med kodelås kan opfylde sin ønskede funktion, kræves det, at døren lukker automatisk efter åbning. Vi kan også hjælpe dig med at opsætte dørlukkere til dette formål.

Låse, der giver dig sikkerhed til lave omkostninger

Lås med kode er et godt alternativ til de steder, hvor sikkerhedskravene er lidt lavere. Eksempelvis kan en kodelås til en yderdør være en god ide, hvis døren fører til et trapperum eller en port indgang i en etageejendom. Indvendige døre på et kontor er også et almindeligt sted for kodelåse.

En lås med kode er et omkostningseffektivt alternativ, der gør, at du undgår risikoen for tabte nøgler, som ofte medfører dyre låseskift. Du skal heller ikke stå for ind- og udlevering af nøgler. Med højere sikkerhedskrav er et elektronisk adgangskontrolsystem dog et bedre valg.

En kodelås og tastaturlåse , hvor du kan kontrollere adgangen

Der findes kodelåse, der kan programmeres, så koderne kun åbner døren på bestemte tidspunkter. Nogle koder, f.eks. aviskode, må kun arbejde om morgenen. Koderne er nemme at ændre efter behov. Du kan selv indtaste individuelle døråbningstider for låsene, hvis du ønsker det.

Kodelås til trappeopgange eller kontordøre hos Låsesmed Nørrebro

Vi tilbyder alle mærker af kodelås og tastaturlåse. Som uafhængig sikkerhedsudbyder tilbyder vi hos Låsesmed Nørrebro alle etablerede mærker af kodelås og tastaturlåse.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige kodelås og tastaturlåse 

Der findes kodelåse med mere eller mindre avancerede funktioner. Vi hjælper dig med at vælge en sikkerhedsløsning, der passer til din virksomhed.

Hvis du vil tage højde for fremtidige ændringer, kan vi anbefale en kodelås, der kan forlænges. Med tilhørende produkter kan nogle kodelåse omdannes til en samtaleanlæg eller adgangskontrolsystemløsning. Den samme knapenhed kan så bruges som samtaleanlæg og kortlæser i et adgangskontrolsystem.

Skift koden ofte på din kodelås og tastaturlåse 

Der er altid risiko for, at koden til en kodelås spredes til uvedkommende. Derfor er det vigtigt ikke at offentliggøre det til mere end nødvendigt, og at ændre koden med jævne mellemrum.

Vi tilbyder løsninger til følgende brancher:

  • Kodelås og tastaturlåse til ejendomsselskab
  • Lejerforeninger
  • Butikker
  • Byggefirmaer
  • Industrier
  • Kontorer og andre lokaler
  • Intuitioner og skole

Hvad er en kodelås, tastaturlåse?

En kodelås eller en tastaturlåse er en fleksibel lås, der ikke kræver, at nøgler åbnes, i stedet bruges koder. Koden indtastes via et numerisk tastatur, der placeres ved siden af ​​døren, på låsen eller på dørens kodehåndtag, alt efter fabrikat og løsning. Når den korrekte kode er indtastet, åbnes døren.

Kodelås og tastaturlåse til trappeopgange eller kontordøre

Almindelige anvendelser for kodelåse er trappeopgange/portindgange til etageejendomme, indvendige kontordøre, indgange til børnehaver, omklædningsrum osv. Låse med kode er velegnede, hvor sikkerhedskravene er lidt lavere, da en kode let spredes til uvedkommende. Hvis du ønsker at opnå højere sikkerhed, anbefaler vi adgangskontrolsystemer.

De er forskel mellem kodelås eller tastaturlåse og adgangskontrolsystem

At kodelåse og adgangskontrolsystemer er én og samme sikkerhedsløsning er en almindelig misforståelse. En kodelås styrer en individuel dør, mens et adgangskontrolsystem er et teknisk system af elektroniske låse, hvor dørene kommunikerer med hinanden. Med et passystem kan du styre, hvilke døre der kan åbnes, og hvem der kan passere hvor. Adgangskontrolsystemer er mere fleksible og kan også kobles til for eksempel tyverialarmer og kameraovervågning.

En anden vigtig forskel er, hvad der kræves for at åbne døren. Lidt forenklet kan man sige, at for at åbne en kodelås til en yderdør eller kontordør osv. kræves en kode, mens døre i et adgangskontrolsystem låses op ved hjælp af nøglebrikker/brikker.

Kodelåsen og tastaturlåse  er et simpelt produkt, der giver en grundlæggende sikkerhedsløsning. Hvis der er mulighed for, at dine sikkerhedsbehov ændrer sig i den nærmeste fremtid, er det en god strategi at vælge en kodelås, der kan opgraderes til et fuldskala adgangskontrolsystem. Kontakt SafeTeam, så hjælper vi dig.