Låst ude af bilen eller boligen?

Låsesmed Nørrebro Døgnvagt

Låst ude?

Bare rolig vi hjælper dig

Er du kommet til at smække dig selv ude? Eller har du tabt en nøgle til en genstande? Låsesmed Nørrebro kan hjælpe dig og også indenfor 30 minutter hvis det haster. Vi låser bland andet op;

Låst ude? Låsesmed Nørrebro hjælper dig akut og ikke akut
Låst ude Låsesmed København Nkører 24 timer

Vores Mission

Bedste låsesmed på Nørrebro til dig der er låst ude

Hvorfor kun gøre det godt når man kan gøre det supergodt! Det er vores indstilling, og vores mål er at være den bedste låsesmed i bydelene omkring Nørrebro for alle vores kunder. Det gør ikke noget forskel for os om du er privat kunde eller erhvervs kunde. Vi prioriterer alle ens! 

FAQ - Når du er låst dig selv ude

Ring til Låsesmed Nørrebro, så hjælper vi dig indenfor meget hurtigt. Vi er kendte for at være hurtige. 

Det skal den  nok ikke, det er kun sikkerheds låse der kun kan åbnes på den måse. 

Alt efter mærke og model, ring til os og få en god pris på din låse. Vi kan sagtens klare en ny lås fra 1400;- og op. 

Sjælden mere end 30 minutter på Nørrebro, Brønshøj, Nordvest, Emdrup og omegn. 

Jeg er låst ude tæller det som en vagtudkald?


Når en låsesmed siger, at de tilbyder en døgnservice med vagtudkald, så betyder dette, at de er tilgængelige 24 timer i døgnet, året rundt. Dette inkluderer også lørdage og søndage, helligdage og andre tidspunkter. Så det betyder, at hvis du oplever nogle problemer ude med dine låse, eller blevet låst ude, også midt om natten eller de tidlige morgen timer, så er det muligt at ringe til låsesmeden med døgnservice. Du kan fx altid ringe til os hos Låsesmed Nørrebro. 

Udskifter Låsesmed Nørrebro låsene efter indbrud?

Låsesmed Nørrebro kommer også ud til dig for at hjælpe efter et indbrud eller et forsøg på indbrud. I disse kritiske situationer er låsene ikke altid blevet beskadiget, men husejeren føler sig nervøs i sit eget hjem. Ved at udskifte låsene, omkode dem eller endda tilføje nye kan dette hjælpe folk med at føle sig trygge i hjemmet.

Hvis der har været tegn på beskadigelse, hærværk eller manipulation med låsene, vil Københavns politi  anbefale, at du får skiftet låsen eller opgradere dem. Beskadigede låse fungerer sjælden korrekt, og du vil ikke nok lade dit hjem være sårbart, især hvis du gerne vil sove hjemme og godt om natten. 

Har låsesmede forsikringer og er det med i arbejdsgiverforeninger? 

Hvis du overvejer at hyre en låsesmed, skal du helt sikkert holde øje med medlemskab af professionelle arbejds foreninger og forsikringer, som en måde at garantere kvaliteten af ​​det udførte arbejde.  På denne måde ved du, at kvaliteten af ​​det arbejde, vi udfører, er i overensstemmelse med deres standarder der findes.