Låsesmed cykellås, din låsesmed til cykel

Skal du bruge en låsesmed til cykel?

Låsesmed cykellås

Din låsesmed til cykel København N

Uanset hvor du befinder dig i hovedstaden, hvis du mistede din Nøgle til din cykel eller til din scooter så kan Låsesmed Nørrebro hjælpe med cykellås eller hængelås/kædelås, er vores nødcykellåsesmedteam kun et telefonopkald væk!

Ring til vores låsesmed cykellås så kan  vi hurtigt komme til undsætning og sørge for at få styr på din cykellås eller lås til motorcykel eller scooter. Vores cykel låsesmed vurderer situationen og giver dig den bedst mulige løsning, der passer til dit budget og din tid. Intet job er for lille eller for stort til os!

 

Låsesmed Cykellås på Nørrebro og i København

Låsesmed Nørrebro

Når du skal bruge en låsesmed til cykel

De mest almindelige låse til cykler og motorcykler er idag så kaldet D-Lock. Der findes også den billigere version af standardcykellås lavet af kæde og wire. 

Hvis du har mistet din cykellås, eller hvis du har brug for nøgleudtrækning fra et cykellås, tøv ikke med at ringe til din professionelle lokale låsesmed på Nørrebro og i København. Derfor er vi tilgængelige når som helst på døgnet på telefon;

FAQ - Låsesmed cykellås

Ring til Låsesmed Nørrebro, så hjælper vi dig med din cykellås og kommer med gode råd

Alt efter mærke og model, vi forhandler både billige modeller og meget sikre modeller. 

Og lidt om cykellås og hængelås …

Er din hængelås defekt og stoppet med at arbejde? Din nøgle mangler eller sidder fast i låsen? Ring derefter til vores cykel låsesmed. Alle vores dygtige låsesmede og teknikere kan åbne eller klippe din hængelås, så du kan få øjeblikkelig adgang til både cykel og lås igen. 

Derudover kan vi også levere udskiftelige hængelåse såsom standard hængelåse samt tunge hængelåse og vejrbestandige hængelåse, der er velegnede til udendørs brug.

låsesmed til cykellås

Låsesmed til cykel Nørrebro

Låsesmed til cykellås

Inden vi åbner en cykel så har vi brug for bevis på at vi åbner cykel for den rigtige ejere.  Når vi bekræftet at du er ejeren af cykel så vil vores låsesmed til cykel åbne følgende cykellås;

Kabellåse – Lavet af tyndt lednings kabel og med plastbelægning. Kan skæres let og hurtigt med fræsere eller sav. Kabellåse er billige at købe og har en klassificering med lav sikkerhed. 

Derfor, hvis din cykel er dig kær, så tænk på at opgradere til en mere sikker lås, for eksempel en D-lås eller kædelås. Vores låsesmed til cykellås forhandler disse låse. 

Kædelåse – Er kædeforbundet i hærdet stål. For at skære tankehærdet stålkæde har indbrudstyve brug for ekstra tid samt elværktøj. Låse på tykke stålkædelåse har en højere sikkerhed samt tåler de meste vejr. Låsesmed cykellås åbner kædelås til alle der har tabt sin cykelnøgle. 

D Lås – Lavet af tykt hærdet stålbøjle med en lås. Der er mange tykkelser og mærkeproducenter af Disse låse. 

Styrken af den bøjede vil generelt være meget sikre. En D lås kan blive afskåret med en metalsav eller boltskærer af cykeltyve. Vores låsesmed cykellås har specialiserede elværktøjer til håndtering af tunge låse, hvis du har mistet dine nøgler og ønsker at fjerne din låse til din cykel.

Låsesmed til cykellås København  

Vi transporterer og rundt omkring i hele Storkøbenhavn, det er lige meget for os om du skal skal bruge en låsesmed til cykellås på Nørrebro eller på Amager eller i Lyngby. 

Ring os nu hvis skal bruge hjælp til din cykellås eller cykel nøgle.